Damecykel

Damecykel

Her hos Record Cykler, har vi både dyre og billige damecykler i god kvalitet.

Du kan overordnet vælge mellem 5 forskellige cykelmærker: Everton, Centurion, Kildemoes, Bianchi og Gazelle.

Naturligvis er du altid velkommen til at komme forbi butikken og se de forskellige cykelmodeller samt prøve de forskellige damecykler vi har.

Damecykel fra Kildemoes
vælge damecykel

Hvilken damecykel skal jeg vælge?

Når du skal vælge en ny damecykel, er det naturligvis vigtigt at du har in mente hvad du især kommer til at bruge din nye cykel til.

Det er bestemt ikke lige meget om du vælger en citybike, mountainbike eller en klassisk damecykel til dagligdagen.

Er du i tvivl kan du altid ringe på 97 36 60 43 for råd og vejledning eller komme forbi butikken og prøve nogle forskellige cykeltyper.

Gear på damecyklen

En af de overvejelser, der kan gøre en stor forskel for din cykeloplevelse, er gearene. Du kan både få indvendige gear og udvendige gear, som hver især har fordele og ulemper.

Med de indvendige gear slipper du for en masse vedligehold og får stor holdbarhed i det omskiftelige danske klima.

De udvendige gear kræver mere alment vedligehold, men til gengæld får du en bedre kraftoverførsel fra pedalerne. Hertil skal det også siges at de udvendige gear vejer mindre og er noget billigere at reparere på.

Uanset om du vælger indvendige eller udvendige gear, så vil rådet herfra altid være at din cykel får et årligt eftersyn, så alle cykeldelene vedligeholdes og du har en cykel i mange år fremover.

 

 

Gear på damecyklen
Gazelle el damecykel

Dame EL-cykel

Danske kvinder er om nogen vant til blæst og regn.

Regnen kan være svær at slippe for, men blæsten kan dog afhjælpes med en hjælpende hånd fra en lille elektrisk motor. Særligt hvis børnene skal transporteres til fx børnehave, kan en elektrisk transportcykel eller ladcykel være det helt rigtige valg for dig.

El-cykler til damer fås i mange modeller og typer, men et af de absolut største cykelmærker inden for El-cykler er Hollanske

Gazelle. Gazelle har lavet cykler i mere end 125 år, så de ved hvad de har med at gøre.

Bedste kvalitet

Gazelle tester deres cykler på over 100 forskellige måder for at sikre den bedst mulige kvalitet. Derfor er der heller ikke noget i vejen med at kalde mærket for blandt de bedste elektriske cykler du kan få for penge.

Kontakt
close slider

    Send os en besked

    Du er altid velkommen til at kontakte os på
    tlf: 9736 6043, sende os en mail på: recordcykler@mail.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor.