Herrecykel

Herrecykel

Hos Record Cykler, kan du købe både dyre og billige herrecykler i god kvalitet. Vi fokuserer overordnet på 5 cykelmærker af god kvalitet: Kildemoes, Centurion, Everton, Gazelle EL-cykler og Bianchi Racercykler.

Du er altid velkommen til at ringe på 97 36 60 43 for information om de forskellige modeller af herrecykler. Du kan også vælge at tage turen ud til cykelbutikken og prøve de forskellige herre cykler selv.

Herrecykel fra Kildemoes
vælge herrecykel

Hvilken herrecykel skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige herrecykler at vælge i mellem derude, så når du pludselig skal finde en ny cykel til dig selv, kan det hurtigt udvikle sig til noget af en omstændelig undersøgelse.

Skal man vælge mountainbike, racercykel eller måske citybike? Mulighederne er mange, så prøv at læse med herunder for at finde ud af hvilken cykel og hvilket mærke passer bedst til dine behov.

Centurion-, Everton- & Kildemoes herrecykel

En Centurion herrecykel er designet i Danmark og har generel god holdbarhed i det hårde danske vejr. Der findes et bredt sortiment af modeller, så du både kan vælge en letvægtsmodel som Centurion Zero eller blot en almindelig Centurion citybike.

Everton har siden 1950’erne lavet stabile cykler til både børn og voksne. Everton cykler har altid haft et godt ry for at levere høj kvalitet til lave priser. Ligesom Centurion er Everton gearet til det Danske vejr og har god holdbarhed.

Kildemoes herrecykler er kendt af de fleste danskere for klassiske cykler af høj kvalitet og hurtige citybikes. Du kan læse mere om modeller og typer på siden kildemoes cykler.

herrecykler - modeller hos Record Cykler
Herre EL-cykel

Gazelle herre el-cykel

Med stigende benzinpriser og øget fokus på grøn omstilling og bæredygtighed, så er elcykler populære som aldrig før. Et af de absolutte topmærker inden for elcykler er Hollandske Gazelle, som år efter år har vist sig at levere kvalitetscykler.

Elcykler kan fås i flere forskellige modeller med både lad til børnene og uden. Du kan få gazelle cykler med fart op til 45 km/t eller vælge standard der kører op til 25 km/t.
Spar bilen og tag elcyklen på arbejde. Der er aldrig modvind på cykelstien med en elcykel fra Gazelle.

Kontakt
close slider

    Send os en besked

    Du er altid velkommen til at kontakte os på
    tlf: 9736 6043, sende os en mail på: recordcykler@mail.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor.